Sommaröstrandin toiminta koronaepidemian aikana.

Pyrimme Sommaröstrandissa aktiivisesti ehkäisemään korona-viruksen leviämistä ja selviytymään pahimman läpi. Teemme sen teidän kanssanne yhdessä.
Seuraamme THL ohjeistuksia. Toivomme asiakkaidemme noudattavan yleisiä ohjeistuksia ja mahdollista karanteeniaikaa, mikäli kuulutte ulkomaalta palaavien ryhmään tai olette muusta syystä karanteenissa. Tällä suojaamme henkilökuntamme ja asiakkaamme.

Palvelumme toimivat seuraavasti:

Kauppa on auki aukioloaikojen puitteissa normaalisti. Kaupan yhteydessä ollut talvikahvila on suljettu. Kassahenkilö on suojattu pleksillä ja turvaväliä tulee noudattaa. Maksa aina kun voit kortilla.
Merikuljetukset toimivat toistaiseksi normaalisti. Henkilöstöä suojataksemme emme missään tapauksessa kuljeta karanteenissa tai koronaan altistunutta.
Ravintola 5Knivarista on suljettu toistaiseksi.
Leipomo Lilla Skärgårdsbageriet toimittaa leipomuksia tilauksina verkkokaupan kautta ja kaupalle myyntiin. Leipomoon ei oteta vastaan vierailijoita.

Vierassatama on suljettu toistaiseksi.
Telakan henkilöstö toimii omana yksikkönään. Vierailuja telakan tiloihin ei sallita. Näin takaamme kevään veneiden vesillelaskujen toteutuksen suunnitellussa aikataulussa.
Meritankkausasema toimii automaatista 24/7.
NoutoALKO  avautuu 1.6.2021 ja toimii Alko Oy:n ohjeistusten mukaisesti ja noutopisteen ollessa avoinna. Alkon verkkokaupasta tilaamanne tuotteet luovutetaan saatuanne viestin tuotteiden saapumisesta ja soitettuanne ennen noutoa noutopisteeseen (040 8610274).

Sommaröstrandin väki toivoo kaikille oikein hyvää kesän odotusta ja tsemppiä nykyisessä tilanteessa. Iso kiitos kaikille asiakkaillemme jo tässä vaiheessa kannustuksesta ja tuesta. Autamme teitä kaikessa, missä voimme ja yhdessä selviämme ihan varmasti tästäkin.

SONY DSC