SOMMARÖSTRAND vuoden vierassatama 2012

Laiturissa on sähkö- sekä vesiliittymät ja laituriin kiinnitytään kylkikiinnityksellä kävelyaisoihin, syvyys on n. 3 m.

Sataman huoltorakennuksesta löytyvät suihkut, käymälät, vaatehuoltotilat sekä tilaussauna ja kokoustilat. Saunalauteilta on näkymät merelle ja vieraslaituriin.

Sauna on suljettu toistaiseksi korona-ajaksi.

Sommaröstrand Vierassatama sijaitsee suojaisella paikalla, väylän varrella. Satamaan on helppo tulla ja vierassatamapaikat ovat hyvin merkitty. Palvelut löytyvät vieraslaiturin välittömästä läheisyydestä. Alueella on ennestään ympärivuotisesti toimiva satama, mistä löydät hyvinvarustellun kyläkaupan, polttoaineiden ja kaasujen myyntiä sekä kesäravintolan. Saapuessasi satamaan, voit ilmoittautumisen yhteydessä samalla tehdä mukavasti elintarvikeostokset ja täydentää venevarustusta. Ravintolaan voit istahtaa virkistäytymään hetkeksi tai vaikka viettää tunnelmallisen kesäillan koko perheellä tai vaikka ystävien kesken.

Vierassataman yhteyteen on valmistunut kokous- ja konferenssitila. Tila on suunniteltu n. 20 hengen ryhmille. Tilassa voi järjestää kokouksia, konferensseja, yksityistilaisuuksia ja juhlia. Käytettävissä on nykyaikainen kokouskalusto mm. nopea internetliittymä kuitukaistalla (100Mbit/s), 60 tuuman monitori jne.

Kokouskahvit, lounas tai catering-palvelua järjestämme toiveiden mukaan.

Kaikki palvelut ovat käytettävissä vieraillemme ympäri vuoden. Sommaröstrand Vierassatama on vain kivenheiton päässä Tammisaaren keskustasta, mutta kuitenkin keskellä kauneinta saaristoa.

Satamaan on myös hyvä maantieyhteys ympäri vuoden ja viimeistään ajettuasi maantielautalle voit unohtaa kiireen.

Satamaemäntä Erja Hiltunen, 040 8610274.

TERVETULOA!

oiva_sinettilogo_rgb_nettiin
OIVA Raportti