Sommaröstrands funktion under coronavirusepidemin.

Vid Sommaröstrand strävar vi till att aktivt verka för att Koronaviruset inte skall sprida sig och att vi skall klara oss genom den värsta tiden. Vi gör det tillsammans med er.
Vi följer THL:s instruktioner. Vi hoppas att våra kunder följer de allmänna reglerna och möjliga karantäntider, ifall ni hör till gruppen som kommit från utlandet eller av andra orsaker försatts i karantän.
Genom detta skyddar vi vår personal samt våra kunder.

 Vår service fungerar enligt följande:

Butiken är öppen normalt enligt våra öppenhållningstider. Det i butiken normalt fungerande vintercafe’t är stängt. Personalen vid kassan är avskärmad med plexiskydd och säkerhetsavstånd bör följas. Betala alltid om möjligt med kort.
Sjötransporterna fungerar tillsvidare normalt. För att skydda personalen transporterar vi inte personer som befinner sig i karantän eller eventuellt är smittade av Koronaviruset.
Restaurang 5 Knivar är stängt.
Lilla Skärgårdsbageriet levererar bageriprodukter enligt beställning via nätbutiken samt till butiken. Inga kunder tas emot vid bageriet.
Gästhamnen är stängd tillsvidare.
Varvets personal fungerar som separat enhet och besök i båthallarna och verkstäderna är inte tillåtet. På detta sätt säkerställer vi att personalen hålls frisk och att vårens båtarbeten fungerar som vanligt.
Tankstationens automat i normal funktion 24/7.
Alko:s leveranser öppnar 1.6.2021 enligt Alko Oy:s föreskrifter och enligt avhämtningspunktens öppethållning.
De beställningar som gjorts från Alko:s webbutik ges ut då du fått meddelande om leveransens ankomst och ringer till avhämtningspunkten före avhämtning (040 8610274).

Vi på Sommaröstrand önskar alla en mycket god väntan på sommaren och kämpa-anda i nuvarande läge.
Ett STORT tack till alla våra kunder redan i detta skede för all uppmuntran och stöd. Vi hjälper er på alla sätt vi kan och tillsammans klarar vi nog också denna utmanade tid.

SONY DSC